オンライン入場券予約

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Non-professional visitors can buy an access pass valid for one or two day(s).

If you are a professional from the beverages, gastronomy or tourism industry or a journalist, please go to one of those pages : “Professional Access” or “Press Access

On this page, you can also make a reservation and buy tickets for any of the various events (pairing workshops, lectures, Master Classes) that will be taking place during the Salon du Sake.
To participate to any of those, you need to have a valid access pass for the day of the event.

Once you have chosen your activities, go to your cart to change the number of tickets you need.

Payment is made using Paypal secure website but you don’t need a Paypal account. If you don’t have a Paypal account, you can either create one OR PAY DIRECTLY BY CREDIT CARD without having to register to Paypal.


1. デイパスを選ぶ

Merci de choisir une des 3 formules suivantes :

billet-2022-1j-1-10

1 day Pass – 2022年10月1日(土)

25,00

カートに入れる
billet-2022-1j-2-10

1 day pass – 2022年10月2日(日)

25,00

カートに入れる
billet-2022-2j

2 days Pass – 2022年10月1日(土)・2日(日)

40,00

カートに入れる

2. プログラムを選ぶ

De nombreuses activités agrémenteront le salon pendant les 3 jours (le lundi 3 n’est accessible qu’aux professionnels et vous devez être connecté avec les login et mot de passe que vous recevrez une fois inscrit pour voir le programme de la journée). Certaines sont payantes, comme les Ateliers-dégustation, mais la plupart sont gratuites, comme les Conférences, Master Class et Tables rondes.
Même si elles sont gratuites, une inscription préalable est nécessaire pour réserver votre ou vos places ainsi qu’un pass ou billet vous donnant accès au salon le même jour que l’activité pour laquelle vous vous êtes inscrit(e).

Cochez les activités qui vous intéressent dans la liste ci-dessous, vous pourrez choisir le nombre de places que vous souhaitez réserver à l’étape suivante.

01/10/2022

アトリエ デギュスタション
アトリエ デギュスタション「牛肉のたたきと日本酒 (土曜日)」(Complet) アトリエ デギュスタション「牛肉のたたきと日本酒 (土曜日)」
アトリエ デギュスタション「チーズと日本酒」(Complet) アトリエ デギュスタション「チーズと日本酒」

講義
CONFERENCE “LES TERROIRS PARTAGÉS DU SAKÉ ET DE LA CUISINE LOCALE : ÉVOLUTION EN PARALLÈLE DES GOÛTS ET DES SAVEURS”(Complet) CONFERENCE “LES TERROIRS PARTAGÉS DU SAKÉ ET DE LA CUISINE LOCALE : ÉVOLUTION EN PARALLÈLE DES GOÛTS ET DES SAVEURS”

マスタークラス
プログラム 更新中

パネル・ディスカッション
プログラム 更新中

03/10/2022

This day is only open to the press and professionals visitors. To view the program, you must first log in with your credentials (if you haven't registered yet, please request your Press or Professional accreditation using the proper form in the menu. Once your accreditation is validated, you will receive the credentials by email).