La billetterie du salon

Non-professional visitors can buy an access pass valid for one or two day(s).

If you are a professional from the beverages, gastronomy or tourism industry or a journalist, please go to one of those pages : “Professional Access” or “Press Access

On this page, you can also make a reservation and buy tickets for any of the various events (pairing workshops, lectures, Master Classes) that will be taking place during the Salon du Sake.
To participate to any of those, you need to have a valid access pass for the day of the event.

Once you have chosen your activities, go to your cart to change the number of tickets you need.

You can pay using Paypal but if you don’t have a Paypal account, you can either create one or pay directly by credit card without having to register to Paypal.


1. Je choisis mon pass

Merci de choisir une des formules suivantes :

salon1J-22

1 Day Pass – saturday, Oct. 22th 2016

18,00

Add to cart
salon1J-23

1 day pass – Sunday, Oct. 23th 2016

18,00

Add to cart
salon2J

2 days pass – Saturday 22th & Sunday 23th, Oct. 2016

25,00

Add to cart

2. Je choisis mes activités

Les différentes activités agrémenteront le salon pendant les 3 jours (le lundi 24 n’est accessible qu’aux professionnels et vous devez être connecté avec les login et mot de passe que vous recevrez une fois inscrit pour voir le programme de la journée). Certaines sont payantes, comme les Ateliers-dégustation et la Master Class Whisky, d’autres sont gratuites, comme les Conférences, Master Class et Tables rondes.
Même si elles sont gratuites, une inscription préalable est nécessaire pour réserver votre ou vos places. Cochez les activités qui vous intéressent dans la liste ci-dessous, vous pourrez choisir le nombre de places que vous souhaitez réserver à l’étape suivante.

24/10/2016

Cette journée est réservée à la presse et aux professionnels. Si c'est votre cas, vous devez demander une accréditation et vous connecter à la boutique avec les identifiants que vous recevrez si votre accréditation est validée.